logo

Meny

Falagrett AB

Digital certifikats-hantering

Ersätt plastkort, pärmar och papper med digitala certifikat i en användarvänlig plattform.

MVPPrototyp
hero image

Falagrett vill transformera certifikatshantering

Och ersätta plastkort, pärmar och papper med digitala certifikat i en användarvänlig plattform riktad till utbildningsföretag, arbetsgivare, och den certifierade så klart.

Utmaning

Projektets utmaningar har handlat om att avgränsa och prioritera i projektet enorma scope. Vilka användargrupper ska vi vända oss till, i vilken ordning, med vilken funktionalitet och med vilken affärsmodell. Sammantaget har dessa utmaningar krävt en detaljerad förståelse av marknaden, en strategisk planering och en noggrann prioritering för att framgångsrikt navigera i projektets komplexitet.

lösning

Iterativ optimering

Vi har arbetat med koncept och paketering av tjänsten för flera olika målgrupper med olika roller och behov i ett certifikats livscykel. Vi har skapat prototyper och användningstestat tjänsten med potentiella användare för att få förståelse för både behov och användbarhet. Den första MVPn har gått ut till betatestare under ett par månader innan den lanserades skarpt till den första användargruppen, utbildningsföretagen.
irregular-image
1
2

resultat

Ett första steg av många till en digitaliserad certifikatshantering

Falagrett vill förändra hur utbildare arbetar med kompetensförsörjning och certifikatshantering för alltid, men utbildarna är bara starten. Vi har en fyra år lång roadmap framför oss för att bygga ut och anpassa Falagrett till fler segment. Vi arbetar iterativt för att kunna leverera värde så tidigt som möjligt och kontinuerligt anpassa oss till förändringar i marknaden.

Något för dig?

Vill du prata digital tjänsteutveckling?

  • Hör av dig oavsett om du har en hel digital företagsidé eller vill utveckla en ny digital tjänst inom ditt område. Vi kan hjälpa dig att avgränsa din idé, utforska potentialen och ge dig en uppfattning om storleken på investeringen. Ett naturligt nästa steg blir att fortsätta på erbjudandena inom Tjänstedesign & Innovation
HITTA FLER POLARE
imageimageimageimageimageimage
Ditt eget team

Behöver du ett eget team anpassat efter ditt behov?

Vi har kompletta team som täcker allt från digital strategi och användarupplevelse till utveckling och test. Du får tillgång till erfarna designers och utvecklare som tillsammans med seniora projektledare ser till att du får ett smidigt och effektivt projektflöde.

Mer om team
Även inom Tjänstedesign & Innovation
Läkemedelsbranschen

Ett säljrapporteringsverktyg baserat på Speech-to-text-AI som fick stående ovationer

Gidås Hållbarhetsbyrå

Emma är en skräddarsydd SaaS-lösning för att organisera och rapportera koldioxidutsläpp