logo

Meny

line
En för alla

Applikationer

JAG VILL PRATA applikation
hero image

Vad är en applikation?

En applikation kanske är rätt för dig när du behöver specifik funktionalitet som ska användas på flera plattformar eller sajter.

Skillnaden på en webbsajt och en applikation är att applikationen oftast löser en specifik funktion, men kan göra det på flera olika webbsajter eller plattformar samt att användaren kan ändra eller bidra med data in i applikationen.

Exempel på användningsområden för applikationer inkluderar:

  • Webbapplikationer som hjälper användare att göra komplexa beräkningar eller beslutsanalys. Exempel kan inkludera finansiella kalkylatorer, produktjämförelseverktyg eller investeringsplaneringsapplikationer.
  • Applikationer som automatiskt genererar prissättningar eller offerter baserade på specifika användarindata. De kan vara användbara för företag inom olika sektorer, från bygg och hantverk till IT-tjänster.
  • Webbapplikationer som underlättar schemaläggning och hantering av möten. De kan synkronisera med kalendrar, skicka automatiska påminnelser och tillåta användare att välja lediga tider för möten.
  • E-learning, onlinekurser, interaktiva läromedel och bedömningsverktyg som kan användas i utbildningssyfte.

Något för dig?

Fristående webbapplikationer kan erbjuda flera fördelar för företag:

  • Genom att fokusera på specifika användarbehov och funktioner kan dessa applikationer göra interaktionen med kunder mer engagerande och effektiv.
  • Webbapplikationer kan enkelt skalas och anpassas efter företagets växande behov. Till skillnad från traditionella programvaror, som ofta kräver omfattande installation och underhåll, kan webbapplikationer uppdateras och underhållas centralt, vilket sparar tid och resurser.
  • Genom att utveckla webbapplikationer kan företag nå en bredare publik utan de höga kostnaderna för utveckling och underhåll av flera versioner av mjukvaran för olika operativsystem och enheter.
Vi är dina polare
imageimageimageimageimageimage
Ditt eget team

Behöver du ett eget team anpassat efter ditt behov?

Vi har kompletta team som täcker allt från digital strategi och användarupplevelse till utveckling och test. Du får tillgång till erfarna designers och utvecklare som tillsammans med seniora projektledare ser till att du får ett smidigt och effektivt projektflöde.

Mer om team
image
image

MVP (Minimum viable product)

En första version av en tjänst eller ett verktyg som har de funktioner som krävs för att kunna användas av riktiga kunder och hämta in feedback för vidareutveckling.

Bygg en start
image
image

Digitala plattformar

En digital plattform möjliggör kommunikation mellan dig och dina användare. Den kan även underlätta processer, både mellan er och era användare och inom företaget.

Skräddarsy din lösning
image
image

API-integrationer

API:er (Application Programming Interface) hjälper två eller flera olika system att prata och utbyta information med varandra. API:er kan göra massa arbete i bakgrunden och automatisera tidigare manuella processer.

Få system att prata