logo

Meny

line
Skräddarsy din lösning

Digitala plattformar

JAG VILL PRATA DIGITAL PLATTFORM
hero image

Vad är en digital plattform?

En digital plattform möjliggör kommunikation mellan dig och dina användare.

En digital plattform är inte bara en teknisk lösning, utan även ett strategiskt verktyg som gör kommunikationen mellan dig och dina användare mer effektiv. Genom att skapa plats för interaktion och information, kan den förbättra och förenkla processer, både externt med kunder och internt inom företaget. Digitala plattformar kan vara en avgörande faktor i er digitala transformation, där de inte bara förbättrar kundupplevelsen utan också bidrar till att digitalisera affärsmodellen och hela företagsstrukturen.

Exempel på användningsområden för digitala plattformar:

  • Streamingtjänster för att göra video- och ljudinnehåll tillgängligt online för allt från underhållning till utbildning och företagspresentationer.
  • För att hantera och tillhandahålla olika typer av certifieringar och ge enkel tillgång till utbildningsmaterial, prov och utfärdande av certifikat.
  • Onlineutbildningsplattformar skapar flexibla möjligheter för lärande inom allt från akademiska kurser till yrkesutbildningar och färdighetsträning.
  • Uthyrningsplattformar kan underlätta processen att hyra ut eller hyra allt från fastigheter till utrustning, och erbjuda en säker och organiserad miljö för både hyresvärdar och hyresgäster.
  • Matchmaking kan användas för att koppla samman individer eller företag utifrån specifika kriterier, vilket kan vara användbart i nätverkande, jobbsökande eller B2B-samarbeten.
  • Plattformar för kundkommunikation samlar och förenklar interaktioner med kunder, vilket kan inkludera supportsystem, chattar och feedbackfunktioner.

Genom att integrera en digital plattform i verksamheten kan företag öka sin effektivitet, förbättra kundengagemanget och ligga steget före i den ständigt föränderliga digitala landskapet. Det är ett kraftfullt sätt att modernisera traditionella affärsprocesser för att öka tillväxt och effektivitet.

Något för dig?

Att utveckla en digital plattform kan ge många fördelar

  • Genom digitala plattformar kan företag effektivisera sina affärsprocesser, automatisera rutinuppgifter, förbättra datahantering och integrera olika affärssystem.
  • Digitala plattformar möjliggör insamling och analys av stora mängder data för att få djupare insikter i kundbeteende, marknadstrender och affärsprestanda.
  • En välutvecklad digital plattform förbättrar interaktionen med kunderna och erbjuder en mer personlig och bekväm upplevelse.
Vi är dina polare i plattformsutveckling
imageimageimageimageimageimage
Ditt eget team

Behöver du ett eget team anpassat efter ditt behov?

Vi har kompletta team som täcker allt från digital strategi och användarupplevelse till utveckling och test. Du får tillgång till erfarna designers och utvecklare som tillsammans med seniora projektledare ser till att du får ett smidigt och effektivt projektflöde.

Mer om team
Även inom Webb- och systemutveckling
image
image

MVP (Minimum viable product)

En första version av en tjänst eller ett verktyg som har de funktioner som krävs för att kunna användas av riktiga kunder och hämta in feedback för vidareutveckling.

Bygg en start
image
image

API-integrationer

API:er (Application Programming Interface) hjälper två eller flera olika system att prata och utbyta information med varandra. API:er kan göra massa arbete i bakgrunden och automatisera tidigare manuella processer.

Få system att prata
image
image

Applikationer

En applikation kanske är rätt för dig om du behöver specifik funktionalitet som ska användas på flera plattformar eller sajter.

En för alla